Despre noi

Conexiunea dvs. directă cu intrega lume (sau .. conexiunea dvs. Directa cu Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa)

Suntem importatori europeni și suntem pasionați de lucrurile de calitate. Legaturile noastre ne permit să furnizăm branduri autentice de top la prețuri competitive. Activam in domeniul alimentar dar nu numai. Gama noastră extinsă de produse permite partenerilor noștri să transmită din experiența lor.

 

Clienții noștri, mândria noastră!

Clienții noștri sunt produsul nostru; acestea reprezintă legătura dintre ATLAS CONCEPT și consumator. Suntem mândri de clienții noștri! Din acest motiv, ATLAS CONCEPT acordă o mare atenție menținerii relațiilor valoroase și durabile cu partenerii sai.Furnizorii noștri, partenerii noștri!

Furnizorii noștri sunt cei mai buni în domeniul lor. Garantia calitatii produselor oferite, reprezintă cele mai bune produse ATLAS CONCEPT. Marcile noastre sunt, prin urmare, cunoscute pe plan international pentru autenticitatea lor si fiecare dintre ele se bucura de o reputatie excelenta in ceea ce priveste calitatea.

Calificare si recunoaștere!

Suntem o firma calificata. Am primit Trofeul de Business Awards in 2019 de la Clasamentul Firmelor Din Romania Editia a XI-a. Aceasta diploma a venit dupa o performanta deosebita.

Pe langa asta am primit o diploma de la Listafirme.ro una dintre cele mai mare firme care ofera un catalog complet de firme active in Romania.

× Cum te putem ajuta?